LinkedInYouTubeTwitter

Netwerk Chefs vastgoed

Op donderdag 10 juni 2021 spreken de chefs Vastgoed elkaar online via Teams.

 

Tijdens deze bijeenkomst wisselen we actualiteiten uit en is er ruimte voor vragen. Daarnaast gaan we in gesprek over de vastgoedorganisatie.

Hoge verwachtingen tav de vastgoedorganisatie

Uit de Bouwstenen-enquête blijkt dat het niveau waarop gemeenten op hun vastgoed sturen stijgt. Maar ook dat er nog heel wat te doen is om echt strategisch te sturen. Er wordt heel wat van de vastgoedorganisatie gevraag.

 

Veel chef-gemeenten lopen in de praktijk tegen dezelfde zaken aan. Er zijn veel ambities, bijvoorbeeld om tactischer op onderhoud te sturen, strakker op financieen, klanttevredenheid en allerlei beleidsdoelen (sociaal en fysiek). Maar er is ook een enorm tekort aan goede sturings-informatie, een hele hoge werkdruk en een gebrek aan direct inzetbaar personeel.  

Hoe komen we vooruit? 

Centrale vraag is: Hoe help je de eigen organisatie in deze vooruit? Wat zijn de belangrijkste voorwaarden (succesfactoren) om je organisatiedoelen te bereiken. We bespreken het vraagstuk aan de hand van de zoektocht van drie chefs. Voor welke opgave staan zij en welke acties hebben zij hierop gezet? Na hun ultra korte toelichting (paar minuten) bespreken we de ervaring van andere chefs en kijken we welke tips we elkaar kunnen meegeven. 

  • Sandra Hofman, OssHoe geef je vorm aan je verbeteracties? - case Laurens Cramer van Leiden
  • Hoe behoud en kom je aan goed personeel? - case Sandra Hofman van Oss
  • Hoe richt je je organisatie goed in? - case Metta Streefkerk van Utrecht

Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst kijken we welke acties we eventueel gezamenlijk kunnen oppakken. We bereiden dat vanuit Bouwstenen voor met een of meer chefs. Ideeën en suggesties zijn van harte welkom. 

Datum & tijd

  • donderdag 10 juni 2021
  • 14.00 - 15.00 uur

 

Kom je ook?

De datum kan in de agenda. Chefs ontvangen hiervoor een agendaverzoek via de mail.

 

Nog geen lid van het netwerk Chefs, maar wel interesse in of vragen over het programma? Neem dan contact op met Ingrid de Moel via 06 5231 0845.

 

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
0.20
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Besloten
Organisatie
BOUWSTENEN