Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Agenda 2019: Nu nog duurzamer

De verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed staat met stip bovenaan de agenda van gemeenten, scholen en andere partners van Bouwstenen voor Sociaal.

Dat is niet zo gek, zegt Ingrid de Moel, directeur Bouwstenen. De agenda bouwt deels voort op die van voorgaande jaren. De verduurzaming was ook in 2018 belangrijk. Maar er zijn ook altijd nieuwe gezichtspunten en vragen.    

Passender

Zo was er afgelopen jaren behoefte om meer vanuit de bedoeling naar het vastgoed te kijken en hebben we hier samen ook een en ander op ontwikkeld. De vraag is nu hoe we met de voorzieningen en het vastgoed meer van betekenis kunnen zijn voor het oplossen van de vraagstukken van deze tijd. De tijden zijn veranderd en er is duidelijk behoefte aan andere concepten. 

Professioneler

Ook staan er dit jaar diverse activiteiten op de agenda gericht op krachtenbundeling en verdere professionalisering, onder andere door vergelijkend onderzoek en benchlearning. Maar ook belangrijk in de professionaliseringsslag zijn de aansluiting bij de actualiteiten en de eigen ontwikkeling van mensen en organisaties. 

Slimmer

Ook het ontwikkelwerk rond informatiemanagement willen de partners van Bouwstenen voortzetten. Het ontwikkelwerk hiervoor gaat het vijfde jaar in. Daarbij komt er meer aandacht voor smart buildings en onderhoud als organisatievraagstuk.

 

 

Meedoen?

Dat kan. Word partner en sluit u aan bij een of meer professionele netwerken.

 

 

Meer informatie

Snel naar

Partner worden?

Aanmelden najaarsbijeenkomst

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner