LinkedInYouTubeTwitter

Consequenties Wet Kwaliteitsborging

De overheid wil meer toezicht en controle in de bouw. De Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), die vanaf 1 juli 2022 wordt ingevoerd, moet hiervoor gaan zorgen.

Ook voor maatschappelijk vastgoed

In eerste instantie geldt de wet alleen voor woningen en kleinere gebouwen. Stapsgewijs geldt de wet voor alle gebouwen en wordt de wet ook van kracht bij de bouw van grotere projecten zoals scholen, IKC’s, sportaccommodaties, theaters en ander maatschappelijk vastgoed.

Programma

De wet roept veel vragen op. Tijdens deze online bijeenkomst lichten we de wet en de consequenties kort toe en gaan we in op wat de wet concreet betekent voor lopende en toekomstige maatschappelijk vastgoedprojecten. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Zowel vooraf (bij aanmelding) als tijdens de bijeenkomst zelf.

Voor en met wieWico Ankersmit, vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland

  • Wico Ankersmit, Directeur Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland
  • Gemeenten, scholen, corporaties waterschappen, provincies en andere maatschappelijke organisaties met een vastgoedportefeuille en die zelf opdrachtgever zijn voor bouwprojecten

Datum & tijd

  • woensdag 29 september 2021
  • 10.30 - 11.30 uur

 

 

Meedoen?

Dat kan. Deze bijeenkomst is gratis voor partners van Bouwstenen. Overige belangstellenden betalen €195,- ex BTW. Je kunt je hier aanmelden en je vragen stellen.

 

 

Deelnemers krijgen na aanmelding circa 1 week van te voren een link gemaild om het webinar bij te wonen.

 

Meer informatie

  • Video over de Wet kwaliteitsborging en oproep aan de slag te gaan met proefprojecten
  • Informatie van de Rijksoverheid met diverse filmpjes en stappenschema
Datum
Aantal dagen
0.20
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Open
Organisatie
BOUWSTENEN