LinkedInYouTubeTwitter

Verbeter met je team

Het werk rond maatschappelijk vastgoed wordt steeds complexer; niet alleen beleidsmatig (meer thema’s), maar ook bouwtechnisch, installatietechnisch en organisatorisch.

Verbeterteams

Uit Bouwstenen-onderzoek en gesprekken met het werkveld blijkt dat diverse gemeenten, scholen en andere organisaties in het maatschappelijk vastgoed zich (opnieuw) oriënteren op hun taak en bezig zijn met een professionaliseringsslag. Een aantal Bouwstenen-partners, waaronder de gemeente Almere, werkt daarbij met verbeterteams aan de hand van een verbeteragenda. Dat helpt niet alleen de eigen organisatie vooruit, maar werkt ook positief door naar de mensen in het team.

Ervaring en voorwaarden voor succes 

Henk Hoogland, gemeente AlmereWat is de ervaring met dit soort teams en wat zijn belangrijke voorwaarden voor succes? Tijdens dit online actualiteitencollege deelt Henk Hoogland, afdelingsmanager Stadsbedrijf in Almere, zijn ervaring met verbeterteams. 

 

Het is echt zijn onderwerp. Vanuit zijn kennis over organisatievraagstukken en ervaring met verbeterteams bij diverse organisaties weet hij belangrijke aandachtspunten mee te geven over:

  • de opgave die het team meekrijgt;
  • de samenstelling van het team;
  • de manier van werken in het team;
  • het verbreden en borgen van de resultaten.

Ofwel: over zaken die van belang zijn voor het succes. Daarbij is er ook veel ruimte voor vragen en kan je ook je eigen ervaring inbrengen.

Opwarmer voor eigen team

Je kunt deze bijeenkomst zien als kennisbijeenkomst, maar ook als opwarmer voor een gesprek in je eigen team. Wat wordt jullie opgave en hoe gaan jullie het aanpakken?

We bieden daarvoor een handreiking, speciaal gericht op de vraagstukken rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed.

Dus wil je jouw organisatie ook verder professionaliseren of zijn er punten die verbetering behoeven? Meld je dan nu aan; solo of samen met je teamgenoten.

Met en voor wie

  • Henk Hoogland, afdelingsmanager Stadsbedrijf, gemeente Almere
  • Managers en professionals rond maatschappelijke accommodaties en vastgoed (zowel van de beleidskant als de vastgoedkant). 

Datum & tijd

  • dinsdag 28 september 2021
  • 14.30 - 15.30 uur
  • online

 

 

Meedoen?

Dat kan. Deze bijeenkomst is gratis voor partners van Bouwstenen. Overige belangstellenden betalen €195,- ex BTW. Je kunt je hier aanmelden en je vragen stellen.

 

Deelnemers krijgen na aanmelding en circa 1 week van te voren een link gemaild om het webinar bij te wonen.

 

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
0.20
Open of besloten
Open
Organisatie
BOUWSTENEN