LinkedInYouTubeTwitter

Actualiteitencollege BBV

Op 14 maart 2019 organiseert Bouwstenen een actualiteitencollege rondom het BBV (Besluit Begroting & Verantwoording). Iedereen kan zich aanmelden.

Doel

Na het volgen van dit actualiteitencollege weet je hoe je de BBV moet interpreteren en bij wie je met je vragen terecht kunt.

Programma

Tijdens de bijeenkomst wordt op hoofdlijnen ingegaan op de laatste wijzigingen in de BBV en wat dat betekent voor maatschappelijk vastgoed. Daarbij komt o.a. aan de orde hoe in de begroting en verantwoording om te gaan met:

  • groot onderhoud en levensduurverlengende investeringen, waaronder duurzaamheidsinvesteringen
  • de intentie tot duurzame exploitatie
  • de verkrijging van bestaand vastgoed

Ook worden de resultaten van recent onderzoek rond het BBV gepresenteerd, waaronder die van Bouwstenen (enquête onder 90 gemeenten) en van Paul Mooij (ASRE scriptie, beloond met een scriptieprijs).

 

Uiteraard is er veel ruimte voor vragen en onderlinge uitwisseling en kijken we ook naar eventueel nieuwe activiteiten die we in Bouwstenen-verband kunnen oppakken.

Met wie?

Iedereen is welkom. Het programma wordt verzorgd door Wouter van de Wildenberg (partner Fakton en trekker van het Bouwstenen-netwerk met financiële experts) en Paul Mooij, projectmanager Vastgoed bij de gemeente Amsterdam.

Datum, tijd en locatie

  • donderdag 14 maart 2019
  • 10.00 - 12.30 uur
  • St. Joriskerk (Gerfkamer), ingang via de Groenmarkt, Amersfoort

 

 

Meedoen?

Dat kan. Bouwstenen-Partners krijgen één vrijkaart en extra kaarten (bijvoorbeeld voor uw collega bij financiën) voor € 50,- per extra deelnemer. Niet-partners betalen € 250,- . U kunt u hier aanmelden.

 

 

Meer informatie

Publicaties:

Overige informatie:


Datum
Aantal dagen
0.50
Open of besloten
Open
Organisatie
Bouwstenen