aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Activiteiten tot nog toe

 

Hieronder een overzicht van de activiteiten van het netwerk Architecten tot nog toe. De impressies van de bijeenkomsten van de afgelopen jaren treft u als onderliggende pagina's bij de beschrijving van dit netwerk.

 

Activiteiten 2017

Dit jaar weinig activiteiten. Wel heeft een aantal architecten uit het netwerk met een stand deelgenomen aan de Najaarsbijeenkomst op 30 november.

 

Activiteiten 2016

Dit jaar hebben architecten meegedraaid in diverse ontwikkel-activiteiten onder andere rond MFA's. Ook ontmoetten ze het netwerk tijdens de open dag van IKC Ulft (nieuwe aanbestedingsvormen) en waren ze met een stand zichtbaar op de kennismarkt tijdens de Najaarsbijeenkomst.

 

Activiteiten 2016

Dit jaar weinig actie. Wel meegedraaid met bijeenkomsten waar ook andere waren. 

 

Activiteiten 2014

In 2014 was vooral VenhoevenCS actief binnen Bouwstenen. Ze hebben meegedaan in de werkgroep Wegwerken Overmaat en een bijdrage geleverd aan de publicatie het Cement tussen wonen en zorg

 

Activiteiten 2013

In 2013 hebben architecten meegedraaid met verschillende Bouwstenen-activiteiten:

  • No Label is betrokken geweestVenhoevenCS op kennismarkt bij de totstandkoming van de publicatie Kiezen en Delen, over huisvestingsconcepten voor kinderopvang en onderwijs;
  • DP6, RDBM en Elffers van der Veen architecten hebben bijgedragen aan de publicatie Van Kosten- naar Waardesturing;
  • KBnG-architecten was aanwezig als spreker en anderen als deelnemer bij een bijeenkomst over Frisse Scholen;
  • Partner VenhoevenCS droeg bij aan de totstandkoming van de Reisgids Maatschappelijke Voorzieningen en stonden op de kennismarkt tijdens de Najaarsbijeenkomst.

 

Activiteiten 2012

Focus voor het architectennetwerk in 2012 was de interactieve ontwikkeling van concepten voor werkelijk multifunctionele en duurzame gebouwen: de MFA 2.0. Dat vraagt een nieuwe manier van denken, een mental shift, waarbij de exploitatie centraal staat. Bij architecten was behoefte om de eigen kennis daarover te vergroten.

 

Er is toegewerkt naar een tastbaar en attractief eindresultaat. De resultaten zijn op 7 november 2012 aan het brede werkveld gepresenteerd. 

 

Activiteiten 2011

In 2011 is het netwerk een aantal maal bij elkaar gekomen. De impressies van deze bijeenkomsten staan bij de beschrijving van het netwerk.

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners