LinkedInYouTubeTwitter

Online Gebruikersbijeenkomst info-systemen

Op 13 september 2023 organiseren we een online bijeenkomst met en voor gebruikers van drie veel gebruikte informatiesystemen voor het vastgoedmanagement bij gemeenten en scholen. De bijeenkomst is primair bedoeld voor partners van Bouwstenen, maar ook gemeenten en scholen die nog geen partner zijn, kunnen aansluiten.

Doel: Leuk werk zonder al te veel rompslomp

Doel van de bijeenkomst is leuk en goed werk, zonder al te veel rompslomp. Informatiesystemen kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Het scheelt veel tijd en frustratie als de voor het vastgoedmanagement benodigde informatie lekker voorhanden is. 

Met gebruikers de diepte in

Voorafgaand aan de bijeenkomst organiseert Bouwstenen een gebruikersonderzoek. De resultaten daarvan worden kort gepresenteerd en besproken. Zijn de resultaten herkenbaar? Wat kan over de functionaliteit en het gebruiksgemak worden gezegd? Daarna zoomen we met alle deelnemers in op hun ervaring gezien de achtergronden en mogelijkheden van de systemen en kijken we welke tips we elkaar kunnen geven. Tot slot formuleren we drie vragen die we aan de systeemleverancier willen meegeven. Deze systeemleverancier krijgt het laatste woord. Hij/zij sluit het laatste kwartier aan om de vragen in ontvangst te nemen en hierop te reageren.

Drie systemen, drie tijden 

We spreken over de verschillende systemen op de volgende tijden: 

 

Informatiesystemen Vertegenwoordiger
09.30 - 10.30 uur O-prognose (Spacewell) Marnix Ottens
11.30 - 12.30 uur Planon (Planon Software) Bas Driessen & Sjors Broenland
13.30 - 14.30 uur VBS online (Metafoor) Jurjen van Bunningen

 

Gespreksleider is Ingrid de Moel (directeur Bouwstenen). Ook aanwezig is Petra Heesterbeek, hoofd vastgoed gemeente ‘s Hertogenbosch.

Image
Statistieken

Wat daarna

Tijdens de jaarbijeenkomst van Bouwstenen gaan we nogmaals met systeemleveranciers in gesprek over de mogelijkheden van de systemen. Ook dan proberen we samen met hen te kijken hoe we het werk leuker en beter kunnen maken. 

 

 

Meedoen? 

Dat kan als je bij een gemeente of school werkt en een van de genoemde systemen gebruikt. Geïnteresseerd? Meld je dan hier aan

 

Aanmelden

Meer informatie

In control

Gertjan
Gertjan Kolkman
Event Manager
033 258 4337

 

Datum
Aantal dagen
1.00
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Open
Organisatie
BOUWSTENEN