LinkedInYouTubeTwitter

Nieuwe editie In Control!

Slimme technologie kan een belangrijke rol spelen bij de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Hoe? Dat leest u in onze nieuwste editie van In Control!

 

Om de klimaat- en milieudoelstellingen te halen moet nog flink wat werk worden verzet, het energieverbruik en de CO2 uitstoot moeten omlaag en er moet meer gebruik worden gemaakt van duurzame materialen en technieken.

 

De nieuwste editie van de uitgave over informatiemanagement, speciaal voor vastgoed en facility managers in het publieke domein staat daarom in het teken van ‘duurzaam en slim’. 

Inzicht in energie

Slimme technologie kan helpen om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor verduurzaming van maatschappelijk vastgoed, zeker wanneer er sprake is van een omvangrijke portefeuille.

 

Zo helpt het de gemeente Almere de energieprestaties van verschillende gebouwen te vergelijken. En ook bij Hogeschool Utrecht helpt data over de bezetting van ruimtes bij het besparen van energie.

Duidelijke doelen

Verder duiken we in de publicatie dieper in de professionalisering van het vastgoedinformatiemanagement in de publieke sector. In Control! geeft diverse handvatten om hier de nodige stappen in te maken. Aan de hand van een aantal projecten laten gemeenten, onderwijsinstellingen en woningcorporaties zien hoe ze hier invulling aan geven.

 

Staat u voor de keuze tussen verschillende informatiesystemen? Het overzicht van beschikbare systemen, inclusief reviews van gebruikers geeft u meer inzicht in de mogelijkheden. 

 

Stand in het land

Ook worden de uitkomsten gegeven van de enquête, die we deze zomer samen met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten hebben gehouden. Welke informatie hebben gemeenten en welke nog niet. Nieuwschierig? 

 

Lees hier de digitale versie van de publicatie die we in netwerkverband hebben opgesteld; In Control! 2018. 

 

 

Meedoen?

 

Word partner van Bouwstenen en doe mee met In Control 2019 en/of één van onze andere netwerken of ontwikkelactiviteiten

 

 

Meer informatie

Publicaties

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.