LinkedInYouTubeTwitter

Netwerk Makelen en Schakelen

Op donderdag 11 november 2021 komt het netwerk Makelen & Schakelen bij elkaar in Broedplaats Bogota in Halfweg; een broedplaats vol creativiteit en ondernemerschap tussen Haarlem en Amsterdam.

Makelen met beleid

We gaan het met elkaar hebben over makelen met beleid. Hoe zorg je ervoor dat de panden in eigendom gevuld worden met partijen die het maatschappelijke doel dienen? Hoe werk je daarmee samen met de beleidsafdeling? En welke invloed heb je daarop wanneer je een pand verkoopt?

Haarlem makelt & schakelt

De gemeente Haarlem makelt en schakelt erop los. Panden worden verkocht, herontwikkeld en anders ingevuld. Hoe doen ze dat? Welke beleidsmatige keuzes worden er gemaakt? Hoe werken ze samen binnen de organisatie en daarbuiten, met externe beheerders?

Kees Mense is assetmanager van de commerciële vastgoedportefeuille. Ruim 5 jaar is hij bezig deze portefeuille in te vullen met beleidsondersteunende organisaties. En het vastgoed af te stoten tot er uiteindelijk niets overblijft. Tijdens deze bijeenkomst vertelt hij over zijn ervaringen.

Datum, tijd en locatie

  • donderdag 11 november 2021
  • 10.00 - 13.00 uur
  • Broedplaats Bogota, Haarlemmerstraatweg 79, 1165 MK Halfweg
 

Doe ook mee

Deelnemers aan het netwerk Makelen en Schakelen kunnen zich hier aan- of afmelden.

 

Ook meedoen met dit netwerk? Stuur dan een mail naar info@bouwstenen.nl of bel met 033 - 258 4337. Ook voor meer informatie over het partnership.

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
0.50
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Besloten
Organisatie
BOUWSTENEN