LinkedInYouTubeTwitter

Vraag Bouwstenen

U kunt met allerlei vragen bij Bouwstenen terecht. Lees hier hoe het werkt.

 

Binnen Bouwstenen helpen we elkaar graag vooruit. Dat doen we op verschillende manieren.

Via het web

Op onze website staat een berg informatie; zoveel dat het soms lastig zoeken is. Tip: gebruik de zoekfunctie van uw browser (trefwoord + Bouwstenen) of de zoekfunctie op onze site. Via de nieuwsbrief ontsluiten we ook veel relevante informatie. 

Kosteloos via LinkedIn

Iedereen die bij een gemeente, school, corporatie of andere (semi) publieke organisatie werkt kan zijn vraag op de besloten LinkedIn groep van Bouwstenen stellen. Ook andere partners worden tot deze groep toegelaten. Zo helpen meer dan 1.500 deelnemers aan de groep elkaar kosteloos vooruit.

Meer specialistisch via netwerken

Mensen actief in een Bouwstenen-netwerk weten elkaar bij vragen te vinden per telefoon, mail of live tijdens de netwerkbijeenkomsten. Omdat er meerdere specialistische netwerken binnen Bouwstenen opereren is er altijd wel een die bij u past.

Voor uitzoekwerk

Als we het antwoord op de vraag nog niet weten, zoeken we het uit. Partners hebben daarbij altijd een streepje voor want zij zijn ook de dragers van het netwerk, Ze hebben invloed op de agenda en dragen bij aan het uitzoek- en ontwikkelwerk.

Stuur een mail

Mocht u er via de LinkedIn groep of het netwerk niet goed uitkomen, kunt u uw vraag ook via de mail aan ons stellen. Misschien kunnen we dan samen met u iets organiseren zodat we er wel uit komen.

 

  Ook meedoen?

Lees de nieuwsbrief, word partner en sluit je aan bij één van onze netwerken. 
 

 

Handige links

Of mail naar vraag@bouwstenen.nl

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.