aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Programma Jaarbijeenkomst

De Bouwstenen jaarbijeenkomst op 28 november 2019 komt steeds dichterbij. In het programma aandacht voor ... 

 

... de afstemming van de verschillende (sectorale) routekaarten voor maatschappelijk vastgoed en diverse andere onderwerpen.  

Sturen op energiegebruik

Roeland van der Zee, wethouder in Arnhem, vertelt waarom hij, net als andere bestuurders, ervoor kiest te sturen op feitelijk energiegebruik. We gaan daarover ook in gesprek met Albert Vermuë, de nieuwe directeur Leefomgeving van de VNG, Meindert Smallenbroek, directeur Energie en Omgeving van het Ministerie van EZK en Marjolein Jansen, lid van de Raad van Bestuurd bij het Kadaster.   

Inhoudelijk bijpraten

Ook praten we elkaar bij over onderwijshuisvesting, IKC’s, voorzieningenplanning, slimme gebouwen, sturingsinformatie en hoe je de basis op orde krijgt en houdt. Er staan inmiddels 12 inhoudelijke sessies over uiteenlopende onderwerpen op het programma, met bijdragen van gemeenten, scholen, bedrijven, brancheorganisaties en andere relevante spelers.  

Samen vooruit

Aan het einde van de dag presenteren we de samenwerkingsagenda voor 2020 en hoe we daar in Bouwstenen-verband mee aan de slag gaan. Dat doen we met Fridse Mobach, bestuurder Stichting Carmelcollege, Dennis Damink, hoofd vastgoedbedrijf Tilburg en Jurriën Brombacher, directeur Utrechtse Vastgoedorganisatie.

We hopen dat je er bij bent en meedoet met het vervolg.

 

 

Benieuwd geworden?

Zie hier het programma van de dag. Aanmelden kan via de knop hiernaast.

 

Wil je meedenken en meedoen met het vervolg? Sluit u dan als partner aan bij het Bouwstenen-netwerk en doe ook inhoudelijk mee met de verschillende ontwikkelactiviteiten.

 

 

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners