Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Wat doet de informatiemanager

André van Delft van DEMO Consultants legt uit wat een vastgoed-informatiemanager doet en hoe deze nieuwe rol goed in te vullen. Het gaat om meer dan data inkloppen.  

 

André: "Het kunnen beschikken over goede informatie is van strategisch belang voor elke vastgoedeigenaar. Een vastgoedinformatiemanager, of hoe je hem ook wilt noemen, werkt zowel proces- als projectmatig en heeft een duidelijke visie op de informatiestructuur. Het is geen software of ICT-specialist, maar heeft er wel affiniteit en ervaring mee. Het is belangrijk dat hij opereert vanuit de vastgoedorganisatie. Alleen zo kan hij of zij op de nodige draagvlak rekenen en kan de juiste afstemming tussen de diverse afdelingen worden gegarandeerd."

 

U treft hier zijn meer uitgebreide toelichting op de rol van de vastgoedinformatiemanager.

 

 

 

Oproep

Bouwstenen komt graag in contact met vastgoedinformatiemanagers in de publieke sector. Bent u er een, bel dan met Maarten Pullen (06-20818653) of Ingrid de Moel (06-52310845).

 

Najaarsbijeenkomst

Tijdens de Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen op 30 november 2017 presenteren wij de resultaten van ons ontwikkelwerk over de verschillende rollen in het vastgoedmanagement. U kunt zich hier aanmelden en dan krijgt u na afloop onze kersverse publicatie over ' Informatiemanagement" en 'Rollen' mee naar huis.

 

 

Snel naar

Partner worden?

Aanmelden najaarsbijeenkomst

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner