LinkedInYouTubeTwitter

Ondertussen op de kennismarkt

Tijdens de Maatschappelijk Vastgoeddag op 14 december 2023 stonden elf organisaties op de kennismarkt klaar om met iedereen in gesprek te gaan. Geen tijd gehad om ze te bezoeken? Bel of mail ze gerust!

 

kwk KWK werkt vanuit het gebruikersperspectief in het maatschappelijk vastgoed om toekomstbestendige, duurzame en betekenisvolle gebouwen te realiseren.
meta

Metafoor Vastgoed is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in vastgoed en grondzaken voor (semi)overheden. Metafoor Vastgoed geeft (juridisch) vastgoed advies aan gemeenten, waterschappen, provincies, het rijk en semi-overheden.

t

 

 

De Thuisgevers komen graag in contact met gemeenten die statushouders willen ontvangen. Ze bieden kosteloze hulp en praktische ondersteuning aan gemeenteambtenaren en hun pioniers bieden ondersteuning aan maatschappelijke initiatieven om een Thuisgeef-initiatief te realiseren.

 

 

condor

Inspecteren, onderhouden, plannen, bewaken, uitvoeren, verhuren: alles in één systeem. Of je nu vastgoed beheert in de zorg, onderwijs, gemeente of commercieel, met Condor voer je al je beheertaken efficiënt en gemakkelijk uit.

 

 

ryse Ryse werkt elke dag samen met opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor werk-, leer- en leefomgevingen. Zij zorgen voor grip op processen en projecten en durven richtinggevend te adviseren. Zo tillen zij vastgoed naar een hoger niveau met als doel de wereld om ons heen elke dag weer een stukje beter te maken.
pulse PULSE Core is een Building Operating Solution ontwikkeld met de nieuwste integrale inzichten. Gebouwd door 50 dataspecialisten op moderne cloudtechnologie. PULSE Core wordt dankzij machine learning en Artificial Intelligence elke dag slimmer, beter en waardevoller voor beheerders, eigenaren en bovenal gebruikers
draaijer Draaijer heeft aandacht voor alle gebruikers van een gebouw. Want in een gebouw dat optimaal functioneert kunnen mensen beter presteren. Als strategisch partner in slimme en gezonde omgevingen wil Draaijer de hoogst haalbare ambitie waarmaken. Door samen op te trekken: van visieontwikkeling tot en met exploitatie. En door te kijken hoe gebouwdata en technologie kunnen bijdragen aan de ambities.
aqqo

Aqqo levert een verhuursysteem voor sportaccommodaties en vergaderlocaties. Aqqo optimaliseert online reserveren, verhuur, offerte- en factuuraanmaak, en automatisering van financiële processen. De koppelingen met toegangscontrole en gebouwbeheer zorgen voor "beheer op afstand" en duurzaam accommodatiebeheer.

 

space

 

Spacewell richt zich erop gebouwen te laten werken voor mensen. Met toonaangevende digitale oplossingen ondersteunen zij bij het verbeteren van de prestaties en duurzaamheid van gebouwenportfolio’s, het welzijn en de productiviteit van de mensen die deze gebouwen gebruiken en de kwaliteit van de diensten die aan hen geleverd worden.

 

fortona

 

Fortona heeft slimme oplossingen op maat in huis die organisaties helpen om de uitdagingen aan te gaan, die netcongestie en een duurzame energietransitie met zich meebrengen. Zo bieden ze organisaties met hun zoutbatterijen en omvormers een duurzame en veilige mogelijkheid om elektriciteit op te slaan.

 

 

Ook aansluiten?

Ja graag. Sluit als organisatie ook aan bij Bouwstenen, landelijk platform voor maatschappelijk vastgoed en help elkaar verder vooruit.

Yes you can oranje

 

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie over bovengenoemde zaken? 
Neem contact op met:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.