LinkedInYouTubeTwitter

Netwerk Financiële experts

Op 12 september 2024 komt het netwerk Financiële experts bijeen in de Rooie Cent in Amersfoort (of Utrecht). We starten met een rondje actualiteiten en gaan daarna aan het werk rond een paar thema’s.

Actualiteiten

Image

In het rondje actualiteiten bespreken we zaken die we in ons dagelijks werk tegen komen en waarover we willen sparren. Ook gaan we in op landelijke ontwikkelingen die van belang zijn voor het maatschappelijk vastgoed in bezit van gemeenten en de gemeentefinanciën. Wat gaat het nieuwe kabinetsbeleid en de herijking van het gemeentefonds voor ons werk betekenen? 

Handreiking paragraaf kapitaalgoederen

Een van de thema’s is de financiële verslaglegging. Op 8 april 2024 hebben we de eerste opzet van Baker Tilly besproken. Daarna hebben we ook onze oren te luister gelegd bij chefs vastgoed, het netwerk verduurzamen, controllers en accountants. In augustus 2024 is de conceptversie met een uitgebreide toelichting gereed. Die bespreken we. Is de inhoud helder, voldoende toegelicht en praktisch bruikbaar? Wat is eventueel aanvullend nodig?

Uitwerking andere thema’s

Na de lunch werken we een of meer andere thema’s uit. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers trekken we daar meer of minder tijd voor uit, bereiden we dat meer of minder voor met een van de deelnemers en nodigen we er een gast bij uit. Mogelijke thema’s zijn:

  • Verschillen in afschrijvingsmethodieken
  • Huurbeleid en huurprijzen
  • De financiële verordening
  • Jouw thema?

Blik vooruit

Op het eind van de bijeenkomst kijken we wat komen gaat, wanneer we elkaar weer treffen en hoe we elkaar lekker vooruit kunnen helpen. 

Datum, tijd en locatie

  • 12 september 2024
  • 9.30 - 16.30 
  • De Rooie Cent, Hooglandseweg-Zuid 34, Amersfoort (of locatie Utrecht)
 

Ben jij erbij?

Voor een goede organisatie horen we graag of je er al dan niet bij bent en voor welke thema’s je vooral belangstelling hebt. 

 

Wil je lid worden van dit netwerk? Stuur dan een mail naar info@bouwstenen.nl of bel 033-258 4337.

Image
Aanmelden

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
1.00
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Besloten
Organisatie
BOUWSTENEN