LinkedInYouTubeTwitter

Netwerk Makelen & Schakelen

Op 27 juni 2024 komt het netwerk Makelen & Schakelen bijeen in Arnhem. We delen onze kennis en ervaring en gaan dieper in op het functioneren van makelpunten in de praktijk. Dat doen we in Arnhem op een van de locaties die via Makelpunt Arnhem worden verhuurd.

Waarom Arnhem?Arnhem

De gemeente Arnhem is al sinds jaar en dag bij het Bouwstenen-netwerk en de activiteiten rond makelpunten aangesloten. In de eigen gemeente heeft het echter een tijdje geduurd voor alle neuzen dezelfde kant op stonden en feitelijk met een makelpunt kon worden gestart. Inmiddels draait het makelpunt twee jaar en worden via het makelpunt zo’n 200 ruimtes verhuurd. 
 

De gemeente krijgt veel vragen van collega-gemeenten die zelf een makelpunt willen starten of net begonnen zijn. Daarnaast krijgt Makelpunt Arnhem ook vragen van binnen en buiten de gemeente om hun activiteiten uit te bouwen (afbakenen of verder uitbouwen). En tot slot is er de vraag hoe een makelpunt er in de toekomst uit zou kunnen zien (doorontwikkeling) gezien de vraagstukken van deze tijd; ook in relatie met andere partijen die over ruimte beschikken. Vragen die ook voor andere (beginnende en bestaande) makelpunten herkenbaar zullen zijn. Vragen die ook aan de orde waren bij het begin van makelpunten, maar die we nu, met meer praktijkervaring kunnen beantwoorden.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst delen we ervaringen met de ‘bumpy road’ bij het opstarten van een makelpunt (herkenbaar? aandachtspunten? tips?). Ook kijken we naar de toekomst van de makelpunten in relatie tot de vraagstukken van deze tijd. Wat zou een makelpunt wel en niet kunnen oppakken?

Met wie?

We doen dit met:

  • Deelnemers van het netwerk;
  • Yvette Reneman, Michel Willems en Ingrid Coenen van de gemeente Arnhem;
  • Wethouder van Arnhem.

Datum, tijd en locatie

  • 27 juni 2024
  • 13:00 - 16:30
  • Rozet, Kortestraat 16, Arnhem
 

Ben jij erbij?

Voor een goede organisatie horen we graag of je er al dan niet bij bent.

 

Belangstelling lid te worden van het netwerk Makelen & Schakelen? Stuur dan een mail naar info@bouwstenen.nl 
of bel 033-258 4337.

Aanmelden

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
0.50
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Besloten
Organisatie
BOUWSTENEN