aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Route voor de eigen portefeuille (regio west)

Op woensdag 8 april 2020 komt het netwerk Vastgoedmanagement bij elkaar in regio West. We wisselen uit wat ons in de praktijk bezig houdt, wat er op ons af komt en hoe we daarmee aan de slag kunnen.

 

Deelnemers die deze dag niet kunnen, kunnen zich aansluiten bij de bijeenkomst in een andere regio. De programma’s zijn min of meer gelijk.

Huidige praktijk: Wat ons bezig houdt

We starten met een ‘rondje langs de velden’: Wat speelt er in jouw gemeente, waar loop je tegenaan? Op welke punten kunnen we elkaar vooruit helpen en wat behoeft uitwerking voor of tijdens een volgende bijeenkomst?

Verwacht: landelijke routekaart

Half maart 2020 komt er meer duidelijkheid over de landelijke routekaart maatschappelijk vastgoed. Daarin worden suggesties gedaan voor een portefeuille routekaart en een voorzet gegeven voor een methode om te berekenen hoeveel financiële middelen er nodig zijn om de vastgoedportefeuille van gemeenten te verduurzamen. Deze suggesties en methode uit de landelijke routekaart kunnen goed worden gebruikt voor de eigen portefeuille routekaart.

Aan de slag: eigen portefeuille routekaart

We bespreken hoe de eigen routekaart er uit kan zien en gaan zelf aan de slag met de speciaal voor dit doel ontwikkelde rekentool. Dus neem je laptop en wat gegevens over je eigen portefeuille mee. Welke gegevens dit zijn krijg je vooraf nog te horen.

Resultaat

Het resultaat vergelijken en bespreken we met elkaar. Vervolgens kijken we hoe we deze routekaart en begroting kunnen inpassen in het gemeentelijk beleid en de begroting voor 2021. Dit alles nemen we mee naar huis en zal via Bouwstenen ook worden gebruikt als input voor landelijk overleg rond de voorjaarsnota.

Datum, tijd en locatie

  • woensdag 8 april 2020
  • 14.00 - 17.00 uur
  • omgeving Amsterdam-Haarlem

Komt deze dag niet uit? Dan kunt u ook aansluiten in Best (regio Zuid) op 25 maart 2020 (14.00 - 17.00 uur) of Zwolle (regio Noord) op 1 april 2020 (14.00 - 17.00 uur).

 

 

Ook meedoen?

Deelnemers aan het netwerk Vastgoedmanagement kunnen gratis deelnemen. Wel fijn als ze zich tijdig aan- of afmelden.

 

Interesse om deel te nemen, maar nog geen lid van het netwerk? Neem dan contact op met Bouwstenen via 033 - 258 4337 of info@bouwstenen.nl. Ook voor meer informatie over het partnership.

 

 

 

Meer informatie:

Organisatie:

Dit programma wordt inhoudelijk voorbereid door Jan Kappers, interim chef bij diverse gemeenten. De organisatie is in handen van Inge Bommezijn van Bouwstenen. Voor vragen of meer informatie kunt u met hen contact opnemen. Ze staan u graag te woord.

Jan Kappers

Inge Bommezijn

06 - 5398 9323

033 - 258 4337Datum: 
woensdag, 8 april, 2020 - 14:00 tot 17:00
Aantal dagen: 
0.50
Organisatie: 
BOUWSTENEN (netwerk Vastgoedmanagement)

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners