aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Safari Utrecht Impact Investor

Op donderdag 18 juni 2020 gaat het netwerk Beleid en Vastgoed virtueel 'op safari' in Buurtcentrum De Speler in de Utrechtse wijk Ondiep. Centrale vraag is: Hoe word ik een impact investor?

Buurtcentrum de Speler UtrechtDe Speler

Buurtcentrum De Speler heeft een speciale plek in de wijk en normaal gesproken een breed samengesteld programma. Vanuit de bedoeling van de plek gaan we op zoek naar antwoord op de vraag wat de maatschappelijke meerwaarde van deze plek is (ook in tijden van corona) en of dat in verhouding staat met de inspanning om dat te realiseren. Kan het ook anders? Beter? Leuker? En aan welke knoppen kan je dan draaien? 

Safari maatschappelijke meerwaarde

Deelnemers krijgen vooraf gerichte informatie over de accommodatie en de buurt toegestuurd en tijdens de bijeenkomst geven we een virtuele rondleiding. Zo kunnen de deelnemers zich toch een beeld vormen van de accommodatie. Die delen we met elkaar en met Rick de Kogel (gemeente) en Tamara Erkelens (beheerder) en ontdekken zo samen waar je als impact investor op moet letten.  

Jochum Deuten, het WaardehuisLessen van een expert

Vervolgens zal Jochum Deuten van het Waardehuis onze bevindingen van de dag op inspirerende wijze koppelen aan de landelijke ontwikkelingen. Jochum weet maatschappelijke projecten in wijken en buurten scherp te analyseren en heeft diverse instrumenten ontwikkeld om maatschappelijk rendement te meten, waaronder de effectenarena en Wat werkt in de Wijk.

 

Wat kunnen we van hem leren, welke lessen kunnen we De Speler meegeven en wat kunnen meenemen naar de volgende safari?

Programma

14.00u 
Welkom & introductie
14.05u  

In gesprek met elkaar en de betrokkenen over de maatschappelijke meerwaarde van de locatie aan de hand van het filmpje en met gerichte vragen

14.40u Feedback en inspiratie van Jochum Deuten
15.10u Aandachtspunten voor de impact investor
15.30u Afsluiting

Datum, tijd en locatie

  • donderdag 18 juni 2020
  • 14.00 - 15.30 uur
  • online via Google Meet (deelnemers krijgen per mail inloggegevens)

 

 

Ga je mee op safari?

Leden van het netwerk Beleid & Vastgoed kunnen gratis deelnemen. Fijn als ze zich tijdig aan- of afmelden.

 

Interesse om deel te nemen, maar nog geen lid van het netwerk? Neem dan contact op met Bouwstenen via 033 - 258 4337 of info@bouwstenen.nl. Ook voor meer informatie over het partnership.

 

 

 

Meer informatie:

 

Organisatie:

Dit programma wordt inhoudelijk voorbereid door Ewoud de Groot van Bouwstenen. De organisatie is in handen van Inge Bommezijn, eveneens van Bouwstenen. Voor vragen of meer informatie kunt u met hen contact opnemen. Ze staan u graag te woord.

Ewoud de Groot

Inge Bommezijn

Bouwstenen

Bouwstenen

06 - 1020 2079

033 - 258 4337

 

 
Datum: 
donderdag, 18 juni, 2020 - 14:00 tot 16:30
Aantal dagen: 
0.50
Open of besloten: 
Besloten
Organisatie: 
BOUWSTENEN

Snel naar

Partner worden?

Corona

Over welke techniek zou je meer willen weten?