LinkedInYouTubeTwitter

Vooruit met In Control?

VastgoedmanagementWe zijn benieuwd of onze activiteiten rond In Control vooruit helpen. Dit met het oog op het programma voor 2017. We hebben al een idee maar ook nog vragen.

 

Daarom horen we graag wat u van de publicatie vindt waarin verslag wordt gedaan van onze activiteiten in 2016; het onderzoek naar de systemen (ook op de website te vinden) en de themabijeenkomsten (vertaald naar diverse artikelen).

 

Invulling vervolgprogramma

De publicatie 'In Control 2016'De resultaten nemen we mee in de invulling van het programma in 2017. Moeten we bijvoorbeeld het onderzoek naar de systemen op dezelfde wijze continueren? En hoe kunnen we met onze activiteiten beter aansluiten bij de vragen die in de praktijk leven?

 

Ontwikkelfasen en spelregels

We willen in 2017 meer aansluiten bij de ontwikkelfase waarin de vastgoedorganisatie zich bevindt. De quick scan vastgoedmanagement waaraan zo’n 60 gemeenten en scholen hebben meegedaan, levert daarvoor een goed aanknopingspunt. Ook zijn we vast op zoek naar een meer uniforme indeling van de vastgoedportefeuille die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt; goed, efficiënt en maakt de zaken beter vergelijkbaar. Zo'n indeling kunnen we dan vertalen naar een spelregel. 

 

Voor de rest van het programma zijn we reuze benieuwd naar uw mening en input.

 

 

 


Uw mening

Anderzins meedoen?

 

Meer informatie

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.