LinkedInYouTubeTwitter

Aan de slag met spelregels

SpelregelsDe Spelregels voor vastgoedmanagement, zoals door de VNG en tijdens onze Najaarsbijeenkomst verspreid, zijn nu ook digitaal beschikbaar. Ze staan in diverse vormen op de site; klaar om mee aan de slag te gaan. 

 

Om het gebruik te vergemakkelijken treft u op de website ook het Word-document van de spelregels. Hiermee kunt u de referentieregels gemakkelijk ombouwen tot afspraken voor uw eigen organisatie. De afvinklijst ‘Spelregels, wat vind jij?’ kunt u gebruiken om het gesprek aan de praat te krijgen. Meerdere afvinklijsten naast elkaar laat snel zien waar overeenstemming over bestaat en waar de discussie zit.

 

De publicatie Spelregels voor vastgoedmanagementSteeds beter
De spelregels zijn bedoeld als houvast bij het (verder) vormgeven van het vastgoedmanagement. De afvinklijst kan ook als checklist worden gebruikt. Heeft u aan alles gedacht? Zijn de risico’s afgedekt? Gaat uw organisatie goed met haar vastgoedportefeuille om?

 

Crowd knowledge
De spelregels zijn het resultaat van twee jaar verzamelen, herformuleren, aanvullen en verbeteren. Veel Bouwstenen-partners hebben een bijdrage geleverd. Maar het kan altijd beter. Daarom hopen we dat u met verbetervoorstellen en mooie voorbeelden blijft komen. Dat kan via de reactieknop onder elke regel of via de mail.

 

Vervolg
We broeden nog op een proces om de spelregels volgend jaar verder te verbeteren, met name wat betreft de afstemming met beleid en toepasbaarheid kleine gemeenten. Wellicht doen we dat samen met het netwerk Gemeenten, Voorzieningen en Vastgoed en Vastgoedmanagement in Ontwikkeling. Ook willen de de spelregels verbreden of specificeren naar andere organisaties dan gemeenten, bijvoorbeeld onderwijs. Een en ander afhankelijk van het animo van betrokken partijen. 

 

 


Ook meedoen?

Dat kan! O.a. in het netwerk Gemeenten, voorzieningen en vastgoed, het netwerk Vastgoedmanagement in Ontwikkeling en het netwerk Onderwijs.

Maar ook via verbeteringen van de Spelregels op de site; met toelichting, nieuwe bronnen, meer begrippen en meer informatie en voorbeelden (via reactieknop of mail).

 

 

Meer informatie

   

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.