LinkedInYouTubeTwitter

Vier publicaties

BoekenDeelnemers aan de Najaarsbijeenkomst krijgen vier publicaties mee naar huis; het resultaat van gezamenlijk ontwikkelwerk in Bouwstenenverband.

 

Het was even aanpoten, maar het is gelukt. De publicaties liggen bij de drukker en zijn op 1 december 2016 voor iedereen beschikbaar. Deelnemers aan de Najaarsbijeenkomst krijgen ze mee naar huis en ze worden ook via de VNG naar alle gemeenten gestuurd.

 

Gezamenlijk ontwikkelwerk
De publicaties zijn het resultaat van gezamenlijk ontwikkelwerk in Bouwstenenverband en bevatten een uitwerking van de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2016. 


In Control 2016
Een opvolger van de publicatie uit 2015 met een vergelijking van informatiesystemen voor vastgoed- en facility management, achtergronden en trends. Dit jaar met extra focus op gebruikservaring, risicomanagement en BIM.

In Control 2016

Spelregels voor vastgoedmanagement
Op initiatief van Chefs Vastgoed werken we sinds 2015 actief aan de ontwikkeling van ‘Spelregels Vastgoedmanagement’, die als leidraad en referentie kunnen dienen bij de uitvoering van het vastgoedmanagement. U krijgt ze netjes op een rijtje en voorzien van een sausje mee naar huis.

Spelregels voor vastgoedmanagement

Taxatiewijzer
Wanneer vraag je welke taxatie en wat is dan precies de vraag? Over deze vragen heeft het Bouwstenen-netwerk Financiële Experts zich in 2016 gebogen. In de korte handreiking 'Taxatiewijzer' zijn de bevindingen vermeld.

Taxatiewijzer

Special Schoolfacilities rond meervoudig ruimtegebruik
In 2016 is in Bouwstenenverband onderzoek gedaan naar meervoudig ruimtegebruik. Wat hebben tien jaar multifunctionele accommodaties ons gebracht? Wat gaat goed en wat kan beter? U vindt deze informatie in een special van Schoolfacilities.

Schoolfacilities - Dubbel gebruik

 

Digitale informatie
De informatie die in Bouwstenenverband wordt verzameld en ontwikkeld vindt grotendeels haar weg via digitale kanalen. Maar eens per jaar wordt een deel aan het papier toevertrouwd, zodat belangstellenden de informatie ook als werkdocument of naslagwerk kunnen gebruiken.

 

Zie hier de publicaties van voorgaande jaren en de mogelijkheid ze te bestellen.

 

 


Ook meedoen?

Nog niet aangemeld voor de Najaarsbijeenkomst op 1 december a.s.? Aanmelden kan nog!

 

De publicaties zijn mogelijk door de inzet van partners; zowel inhoudelijk als financieel. Ook partner worden? Lees hier meer over de mogelijkheden.

 

 

Najaarsbijeenkomst 2016

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.