LinkedInYouTubeTwitter

Licht reizen met vastgoed

Transformatie"In tijden van transitie reize men licht" is een bekende uitspraak van Harry te Riele, één van de grondleggers van het transitiedenken in Nederland. Maar licht reizen met publieke voorzieningen en vastgoed is niet eenvoudig.  

 

Harry zal de vraagstukken rond transities en transformaties dan ook niet voor ons oplossen. Dat moeten we zelf doen. Maar hij wil ons op 1 december 2016 wel een handje helpen om onszelf een beeld te vormen van waar het in transitie om gaat. Altijd handig voor de oplading van de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2017.  

 

Wie is Harry?
Harry te RieleHarry te Riele heeft zich verdiept in maatschappelijke systeemveranderingen. Duurzaamheid is een belangrijk thema in zijn werk. Na zijn studie aan de TU Delft werkte hij bij TNO, Twynstra Gudde en de Erasmus Universiteit. Daarbij werkt hij als zelfstandige voor allerlei opdrachtgevers.

 

Inhoudelijk is hij breed: landbouw, geld, ruimtelijke ordening, politieke besluitvorming, asielopvang, veel komt bij hem voorbij. Hij is columnist, geeft gastcolleges, leidt in Rotterdam een renteloos geldsysteem, online een gemeenschap over transities, maakt korte films, schrijft essays en leidt sessies en congressen in binnen- en buitenland.

 

Waardevolle bijdrage
Eerder schreef Harry een bijdrage voor de Bouwstenen-publicatie ‘Maatschappelijk vastgoed van waarde’ over vastgoed-van-samen in tijden van transitie. Op 1 december 2016 kunt u zich ook live door hem laten inspireren. Het wordt om meerdere redenen een feestje. We hebben er zin in. 

 

 


Ook het verhaal horen?

Kom naar de Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen op donderdag 1 december a.s.

U kunt zich hier aanmelden.

 

 

Meer informatie

 

Najaarsbijeenkomst 2016

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.