LinkedInYouTubeTwitter

Input voor publicatie

In Control!Tijdens de Bouwstenen-jaarbijeenkomst op 1 december 2016 ontvangt u de nieuwe publicatie over informatiemanagement. U kunt nu nog input leveren.

 

 

In de publicatie worden niet alleen de resultaten van een onderzoek naar vastgoed- en facility managementsystemen gepresenteerd, maar ook diverse artikelen over (slim omgaan met) gegevens en gegevensmanagement. Een groot deel van de publicatie staat al in de stijgers, maar er is ook nog ruimte voor uw input.

 

Gebruikerservaring

Die input kan bestaan uit het delen van uw ervaring met informatiesystemen voor vastgoed en facilitymanagement. In de publicatie zal hierop worden ingegaan. Niet alleen handig voor collega-organisaties die een nieuw systeem willen aanschaffen, maar ook voor de leveranciers, die daardoor meer inzicht krijgen in wat wordt gewaardeerd en wat beter kan.

 

Nieuwe mogelijkheden

Ook kunt u uw kennis en ervaring met nieuwe vormen van informatiemanagement met ons delen. Zo is er bijvoorbeeld ter oplading van de publicatie op 26 september 2016 een bijeenkomst in Den Bosch over hun eerste ervaring met de toepassing van BIM in de gebruiksfase.

 

Leveranciers
Leveranciers kunnen laten zien wat hun systemen kunnen door met het onderzoek mee te doen. Ook kunnen ze 1 december met gebruikers in gesprek op de kennismarkt. Ruim 20 leveranciers doen al met het onderzoek mee en een aantal is ook op de kennismarkt aanwezig.  

 

Relevant voor velen

De publicatie en de bijeenkomsten op 26 september en 1 december zijn speciaal bedoeld voor gemeenten, scholen, zorgorganisaties, corporaties en andere maatschappelijke sectoren, maar gezien de onderwerpen ook relevant voor iedereen die actief is op het gebied van vastgoed-, facility- en/of informatiemanagement. Aan de orde komen zaken als zicht op leegstand, risicomanagement, slimme gebouwen en slim onderhoud; allemaal door goed informatiemanagment. 

 

 

 


Ook meedoen?

  • Deel hier uw ervaring met vastgoed- en facilitiemanagementsystemen.
  • Doe als leverancier mee met ons onderzoek.
  • Kom op 26 september 2016 naar de bijeenkomst waar 's Hertogenbosch haar ervaring deelt met BIM in de gebruiksfase. Zie hier het programma en de mogelijkheid voor aanmelden.

Of laat u breder informeren en inspireren tijdens de Bouwstenen-bijeenkomst op 1 december 2016. Zie hier het programma en de mogelijkheid u aan te melden

 

 

 

 

Meer informatie

 

    

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.