LinkedInYouTubeTwitter

Publicatie 'In Control!' staat online

In Control!De Bouwstenen-publicatie 'In Control!' met een vergelijking van vastgoed- en facility management-systemen is nu online beschikbaar. Aan de opvolger wordt gewerkt.

 

Naast een uitgebreide vergelijking van de systemen wat betreft functionaliteiten en technische specificaties bevat de publicatie 'In Control!' artikelen over de informatiebehoeften van verschillende partijen, praktijkverhalen, trends en achtergronden. Op de website van Bouwstenen zijn gebruikservaringen te vinden. 

 

Speciaal voor (semi-)publieke sector
In Control!De publicatie is vooral bedoeld voor maatschappelijke organisaties zoals gemeenten, scholen, zorgorganisaties en corporaties, maar is ook informatief voor vastgoedbeheerders uit de private sector.

 

Behoefte
Steeds meer maatschappelijke organisaties zien het belang van professioneel vastgoed- en facility management. Om dit naar een hoger plan te brengen is behoefte aan meer en betere informatie. Goede informatiesystemen zijn daarbij onontbeerlijk.

 

Houvast bij kiezen
Het is moeilijk kiezen uit de beschikbare informatiesystemen, het aanbod is enorm. De publicatie en de gebruikerservaring op de website van Bouwstenen helpen bij de keuze; zowel bij het formuleren van de vraag als bij de keuze in het beschikbare aanbod.

 

Vastgoed-management-2Trends
Trends geven een beeld waar het heen gaat qua informatievoorziening. In de publicatie wordt ingegaan op de integratie met Bouw Informatie Modellen (BIM), technische ontwikkelingen rond drones voor bijvoorbeeld dakinspecties en sensoren voor het gebruik en slijtage van materialen. Ontwikkelingen die kunnen bijdragen aan efficiënter gebouwbeheer. 

 

Nieuw onderzoek
Het onderzoek naar de managementsystemen heeft een jaarlijks karakter met steeds andere accenten. Zo ligt de focus voor komend jaar op het gebruik van informatiesystemen voor risicomanagement en planmatig onderhoud. Ook is een nieuwe publicatie met vergelijkingen, analyses en achtergrondverhalen in de maak. Belangrijk aspect daarbij is de gebruikerservaring.

 

 


Lees en deel

 

 

 

Meer informatie

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.