LinkedInYouTubeTwitter

Is getekend; Daniel White

TransformatieOnze vaste tekenaar Daniel White is getransformeerd tot directeur van de Stichting Maatschappelijke Makerspace. Ondanks de drukte van zijn nieuwe baan komt hij 3 december toch tekenen.

 

Daniel wilde vanwege de drukte eerst bijna niet komen, maar toen we hem voorhielden dat hij zo'n beetje onze huisstijl was geworden, ging hij overstag.

 

Schetsen aan nieuwe scholen
Schetsen aan nieuwe scholenWij leerden Daniel jaren geleden kennen tijdens een project 'Schetsen aan nieuwe scholen' in Amsterdam. Daar maakte hij platen van verschillende archetypische scholen. Sindsdien is het 'aan' tussen ons.

Daniel maakt al jaren tekeningen tijdens onze jaarlijkse Agendabijeenkomst. Deze tekeningen gebruiken we op onze website, in de nieuwsbrief en voor diverse publicaties. Ieder jaar opnieuw, zodat we bij nieuwe thema's ook nieuwe platen hebben.

 

Daniël(s hand) in actieSpacemaker
Onlangs is Daniel fulltime directeur geworden van Stichting Maatschappelijke Makerspace. Deze stichting heeft drie  doelen: empowerment, soft skills (21st century skills) en wereldverbreding. Daniel is bezig een openbare werkplaats op te zetten in een kansarme Rotterdamse buurt. Het idee is dat deze werkplaats een technisch clubhuis van de buurt wordt, met o.a. een fablab met computergestuurde machines, 3D-printers en lasersnijders. Hij hoopt dat dit initiatief de ‘makersmovement’ in Rotterdam een boost geeft en de buurt een stukje socialer en leuker maakt.  

 

Op 3 december is de Najaarsbijeenkomst en kunt u Daniël en vele andere professionals in maatschappelijk vastgoed ontmoeten. Het programma kunt u alvast bekijken en hier vindt u de laatste mogelijkheid om u aan te melden.

 

 

3 december: Najaarsbijeenkomst!

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.