LinkedInYouTubeTwitter

NAJAARSBIJEENKOMST

Gemeente biedt ruimteOp 3 december 2015 presenteren we de resultaten van al het ontwikkelwerk dat afgelopen jaar in Bouwstenenverband is verricht.

 

Een mooi moment om even kennis bij te tanken en inspiratie op te doen. Geen theoretische verhalen, maar praktisch houvast voor en door mensen uit de praktijk. En dé dag om andere bestuurders, managers en professionals rond huisvesting en vastgoed te ontmoeten.

 

Thema's van belang

Aan de orde komen thema's als verduurzaming, wegwerken overmaat en de plek van het onderwijs. Maar ook de info voor voorzieningenplanning, spelregels voor vastgoedmanagement, een vergelijkend warenonderzoek naar managementsystemen, een voorstel voor een nieuwe gemeentelijke benchmark en een menukaart voor het berekenen van de kostprijsdekkende huur.

 

Sectorverbindend

Bij Bouwstenen zijn verschillende maatschappelijke sectoren betrokken. Zij helpen elkaar vooruit als het gaat om vragen rond huisvesting en vastgoed, onder andere via kennisdeling en kennisontwikkeling. Om het belang van de professionalisering en de sectorverbindende samenwerking te benadrukken zijn op 3 december ook de verschillende bij Bouwstenen betrokken branches vertegenwoordigd.

 

Gewoon goed geregeld

De bijeenkomst is ook voor bestuurders en raadsleden interessant. Vastgoed is geen doel op zich, maar een middel om doelen op het gebied van onderwijs, ontmoeten, sociale samenhangen, veiligheid en stabiliteit te realiseren. Als bestuur wil je er geen last van hebben, het moet goed geregeld zijn. Maar hoe zorg je daarvoor? En hoe weet je of tegenover het geld dat je aan vastgoed uitgeeft ook maatschappelijke opbrengsten staan? Ook daar gaat het over op 3 december a.s.; Frank Kalshoven van de Argumentenfabriek zal hieraan een bijdrage leveren.

 De Basiliek in Veenendaal

De Basiliek
De Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen vindt plaats op donderdag 3 december 2015 bij De Basiliek in Veenendaal, van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Meer informatie

 

 

Najaarsbijeenkomst 2015

 

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.