LinkedInYouTubeTwitter

Duurzaamheidsfeestje

BouwstenenhandHoe verduurzaam je een gebouw als je de beste oplossing nog niet kent? Hoe kun je bestaande gebouwen hergebruiken?

 

Energieneutrale gebouwenDe Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen wordt ook een duurzaamheidsfeestje. Er zijn twee sessies die daar expliciet over gaan en er volgen er meer. Daarnaast zijn er veel sessies waar duurzaamheid in het programma zit ingebakken, als onderdeel van de normale taakuitvoering.

 

De twee sessies over duurzaamheid die als staan:

  • Stichting Essentius (10 scholen in de Achterhoek) vertelt over haar aanbesteding waarbij vooral werd ingestoken op duurzaam gebruik en lagere exploitatielasten.
  • Margareth Zeeman van Juthaas Wonen en Jean Baptiste Benraad van het Expertteam Transformatie gaan in op transformatie en hergebruik van gebouwen die hun functie hebben verloren.

Ook in de sessies over huurprijs en spelregels wordt ingegaan op verduurzaming. Ook op de kennismarkt is aandacht voor het verduurzamen van het vastgoed.

 

Meld u nu aan

Aanmelden kan achter deze link. Tot 1 november geldt de vroegboekkorting.

Zie ook:

 

John Freriks, Essentius Harry Vedder, M3V Robbert Jan Piet, Ronduit Alkmaar Margareth Zeeman, Jutphaas Wonen en Expertteam BZK Jean Baptiste Benraad, Expertteam

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.