LinkedInYouTubeTwitter

Bestaat niet

Bouwstenenhand"Maatschappelijk vastgoed bestaat niet," zegt Frank Kalshoven in gesprek met Bouwstenen. Daar hoeven we het dus niet over te hebben. Maar waar gaat hij het wel over hebben tijdens de Najaarsbijeenkomst op 3 december?

 

Frank KalshovenWe hebben hem gevraagd vanuit zijn perspectief iets te vertellen over de waarde van maatschappelijk vastgoed. Maar eigenlijk gaat het natuurlijk over de maatschappelijke waarde van het vastgoed dat de publieke sector in eigendom heeft. Waarom hebben we dat vastgoed eigenlijk?

 

Een waardevolle publicatie
De bijdrage van Kalshoven wordt ook opgenomen in een publicatie waaraan nu nog hard wordt gewerkt en die ons 'waardebegrip' moet verbreden. Diverse mensen leveren hieraan een bijdrage; mensen uit het werkveld, de voorzitters van de brancheorganisaties, waarde-experts en Frank Kalshoven dus.

 

Stenen zijn stenen
Stenen zijn stenen, die weten niet of ze maatschappelijk staan opgestapeld of niet. Bij maatschappelijk vastgoed gaat het meer over de context waarin het werk wordt gedaan. Publiek geld en publieke verantwoording. De relatie met overheidsbeleid. Blijkbaar is dat van waarde, anders hadden we het niet. Maar hoe kunnen we dat benaderen en wat helpt ons vooruit in het denken daarover. Daarover zal Kalshoven het hebben.

 

Meer informatie

 

 Najaarsbijeenkomst 2015

 

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.