LinkedInYouTubeTwitter

Update rond Green Deal Scholen

Frisse school 2Op basis van onderzoek is door RVO een uitvoeringsprogramma opgesteld om de Green Deal Verduurzaming Scholen een impuls te geven. De uitvoering loopt waarschijnlijk tot 2017.

 

Er is geld, met name voor schoolbesturen en gemeenten, om adviseurs in te huren. Achterliggend idee is dat de kennis van adviseurs dan beter bij de scholen terecht komt.

 

ScholenOndernemend Nederland
Het programma Frisse Scholen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is beëindigd, de website verdwijnt. Relevante informatie is nog te vinden op de site van RVO.

 

Als vervolg op het Frisse Scholenprogramma organiseert RVO de uitvoering van de Green Deal Verduurzaming Scholen. De communicatie verloopt via Ruimte-OK dat sinds 21 september j.l. is samengegaan met het Waarborgfonds Kinderopvang, die borgstellingen aan banken verleent die kinderopvangorganisaties financieren. Er komt nog een kickoff voor de Green Deal en een aparte website, nadere info volgt. 

 

Najaarsbijeenkomst
Op 3 december houdt Bouwstenen haar jaarlijkse Najaarsbijeenkomst, waar ook uitgebreid stil zal worden gestaan bij het verduurzamen van het vastgoed en het werk van gemeenten en scholen rond de verduurzamen. Ook is er een uitgebreide kennismarkt, waar duurzaamheid een mooie plaats zal krijgen.

 

Meer informatie

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.