LinkedInYouTubeTwitter

In control; publicatie in de maak

VastgoedmanagementDeze zomer is Bouwstenen gestart met de voorbereiding van de publicatie over bouw-, vastgoed- en facility managementsystemen. Meer dan 20 leveranciers doen mee en leveren een bijdrage.

 

In de publicatie wordt een overzicht gegeven van de wensen die vastgoedeigenaren/beheerders hebben ten aanzien van de managementinformatiesystemen om in control te komen of te blijven en wat er in de markt te koop is aan managementsystemen. De systemen worden op verschillende punten met elkaar vergeleken. Ook wordt een overzicht gegeven van trends en ontwikkelingen.

 

Marktoverzicht bespaart gedoe
Henk HooglandHenk Hoogland is Chef Vastgoed in Almere en lid van het kernteam dat de kwaliteit van het onderzoek bewaakt: “Het is een heel gedoe wanneer je als vastgoedeigenaar of -beheerder een managementsysteem wilt aanschaffen waarmee je goed zicht en grip houdt op je vastgoedportefeuille. Het ene systeem heeft dit en het andere dat. Zo’n marktoverzicht en ook een beeld van waar het in de toekomst naartoe gaat kan goed helpen de juiste afweging te maken. Dat is niet alleen van belang voor de publieke, maar ook voor de commerciële sector. Uiteindelijk gaat het erom dat je met het vastgoed meerwaarde kunt creëren voor de maatschappij of het bedrijf waarvoor je werkt.”

 

Enthousiasme uit meerdere hoeken
Onder de ruim 20 leveranciers die meedoen bevinden zich partners van Bouwstenen, met systemen als Condor, IBISapps Direction, PlenInPlan, Planon, VastgoedBeheerSysteem, Vastgoedmaps en WISH. Ook anderen die nog niet eerder aan Bouwstenen waren verbonden doen mee, zoals Archibus, Facilitor, Prognotice | Estate, Property Management, RE Suite, Ultimo Facility Management en Yardi. Niet alleen de gebruikers maar ook de leveranciers zijn enthousiast over het initiatief. Zo’n overzicht was er nog niet in Nederland en de markt heeft er behoefte aan.

 

Aan de slag
Komende maanden worden de systemen op een rijtje gezet en ook de gebruikerservaringen geïnventariseerd. De publicatie is klaar op 3 december en wordt tijdens de Najaarsbijeenkomst gepresenteerd. Diverse leveranciers zijn daar dan aanwezig om de mogelijkheden van hun systeem toe te lichten en vragen te beantwoorden. 

 

Meer informatie

Of bel/mail Evelien Stougie van Bouwstenen, 033 - 258 4337 of evelien@bouwstenen.nl

 

En doe mee met de peiling over vastgoedmanagementsystemen, rechts bovenaan op deze website. 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.