aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Multimediaspecialist maatschappelijke vraagstukken (32-40u)

Ben jij een creatieve multimediaspecialist met een neus voor nieuwtjes en handig in alle vormen van nieuwsvergaring, -verwerking en co-creatie? Wil je je talenten het liefste inzetten op het gebied van maatschappelijke vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je helpt ons landelijk en inhoudelijk gedreven platform rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed flink vooruit door het te ondersteunen bij haar kennisuitwisseling en co-creatie. Dat doe je via meerder kanalen. Je luistert goed naar wat er in het netwerk en online leeft en speelt. Je bedenkt en ontwikkelt samen met collega’s interessante content voor op onze (te vernieuwen) websites en verspreidt dit via nieuwsbrieven, social media en/of ons vakblad Schoolfacilities. Je vertaalt inhoud naar heldere teksten, infographics en beeld. Bovendien weet je ons bereik met jouw verfrissende en vernieuwende aanpak te vergroten.


Afhankelijk van wat je kan en wat je wensen zijn, bieden wij diverse kansen om je verder te ontwikkelen op het gebied van (cross-mediale) communicatie rond maatschappelijke vraagstukken en vastgoed.  

Wie ben jij?

Je bent een sociaal handige en gedreven communicator met minimaal een HBO diploma op zak in de richting van communicatie, multimedia, vastgoed, facilitymanagement of (sociale) innovatie. Je verstaat je vak, bent altijd benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen en hebt een paar jaar relevante werkervaring.

 

Daarnaast:

  • heb je zowel gevoel voor mensen, taal en beeld als voor cijfers;
  • weet je hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
  • werk je gestructureerd ,maar raak je niet in paniek als het in de praktijk toch even iets anders loopt of een deadline gehaald moet worden;
  • ben je een echte aanpakker en doorzetter.

 

Tot slot woon je in (de omgeving van) Amersfoort en kun je bij voorkeur zo snel mogelijk beginnen.

Wie zijn wij?

Bouwstenen is een platform voor en netwerk van bestuurders, managers en professionals rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed, waaronder scholen, buurt-, cultuur- en sportaccommodaties. We vertalen vraagstukken rond bijvoorbeeld de energietransitie of de behoefte aan onderwijs, naar lokale voorzieningen en vastgoed. Samen met betrokkenen uit het werkveld werken we aan de professionalisering van deze nieuwe sector.

 

Het team dat het netwerk ondersteunt, werkt vanuit Amersfoort. Samen met zo’n 150 partners verzamelen, maken en verspreiden we nieuws en vakkennis, zetten we met elkaar de toon en ontwikkelen we praktische tools.

Wat we bieden

  • Volop ruimte voor eigen inbreng en kansen je verder te ontwikkelen;
  • Afwisselend en maatschappelijk relevant werk op een bijzondere plek in Amersfoort;
  • Leuk werk in een klein, informeel en gedreven team (7 personen) met landelijk netwerk en impact;
  • Marktconfrom salaris (afhankelijk van bijdrage);
  • en eventueel ook woonruimte (zelfstandige studio van 30 m2 in centrum van Amersfoort).

Is dit jouw droombaan?

Stuur dan uiterlijk 1 november 2020 je motivatie met CV naar Inge Bommezijn inge@bouwstenen.nl. Gesprekken worden zo snel mogelijk ingepland.

Meer weten?

Op onze websites Bouwstenen.nl en Schoolfacilities.nl lees je meer over wie we zijn, wat we doen en voor wie we het doen. Toch nog vragen? Bel dan naar 033 – 258 4337 en vraag naar Inge of Bram.

Snel naar

Partner worden?

Corona

Button enquete

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners