Zorg goed voor jezelf

Zorg goed voor jezelf

Corona, thuiswerken en al lang veel te druk. Geen tijd voor juist die dingen die ontspannen, energie en inspiratie geven, zoals de gesprekjes bij de koffie en collegiaal contact. Daarom wat tips.

 

Tips voor na de vakantie, die je nu vast kunt regelen, want in het najaar wordt het zeker niet rustiger. Het werk rond maatschappelijk vastgoed wordt steeds ingewikkelder. Er liggen veel plannen op de plank. Plannen die uitgevoerd moeten worden. Vanwege corona kost alles meer tijd.

Meer op je bordje

En je hebt waarschijnlijk ook niet zo 1,2,3 nieuwe collega’s. Er is krapte op de arbeidsmarkt vooral als het gaat om beroepen in het fysieke domein. Er zijn geen opleidingen die direct inzetbare collega’s afleveren. En het inwerken van collega’s kost ook tijd.

Tijd besparen

Meedoen met Bouwstenen kan veel tijd besparen. Partners geven aan dat alles binnen hun organisatie beter gaat doordat ze bij Bouwstenen zijn aangesloten. Ze zijn op de hoogte van wat er speelt en hoe anderen het doen. Ze maken gebruik van elkaars kennis en weten ook beter waar de risico's liggen. Ze hoeven het wiel niet steeds zelf uit te vinden en kunnen zich snel door collega’s laten inpraten rond actuele onderwerpen.

Gemotiveerd aan de slag

Dat intercollegiaal contact bespaart niet alleen tijd, maar motiveert ook en maakt ons trots op wat we samen doen en maken. Dat wordt gezien, ook in Den Haag. Samen met onze vrienden daar zorgen we ervoor dat het werk beter gedaan kan worden. Leuker en gemakkelijker. Dus doe mee en meld je aan. Kan je daarna rustig op vakantie.

Tips voor het werk

Tips voor de vakantie 

Reactie toevoegen


Source URL: https://bouwstenen.nl/bijblijven_maatschappelijk_vastgoed

List of links present in page