Young Professionals, ontwikkeling van onderop

Young Professionals, ontwikkeling van onderop

Dit netwerk is gloednieuw en exclusief voor young professionals tot en met 35 jaar en werkzaam in de wereld van het maatschappelijk vastgoed. Wij zijn de ruggengraat van veel organisaties (gemeenten, scholen, corporaties en andere bedrijven) en altijd op zoek naar de mogelijkheden om de maatschappij vooruit te helpen. Natuurlijk doen we dat binnen onze eigen organisatie, maar het is ook fijn om daarbuiten ideeën uit te wisselen.

Wat is het doel?

Doel is nog wijzer te worden en plannen te smeden die ons in het werk vooruit helpen. Op deze manier werken we samen aan een slimme samenleving en onze eigen toekomst. Doe je mee?

Hoe werkt het?

We helpen elkaar op alle fronten en allerlei manieren vooruit. Ook brengen we elkaar in contact met mensen met een bijzondere visie, kennis of een slim plan. We doen ook gezellige dingen. Een young professional van Bouwstenen ondersteunt, organiseert en zorgt ervoor dat ook het brede Bouwstenen-platform kennis kan nemen van onze toekomstplannen.

Activiteiten

  • De thema's die we samen uitdiepen en de mensen die we daarvoor willen spreken bepalen we zelf. We denken vooralsnog aan twee netwerkbijeenkomsten per jaar. 
  • Ook treffen we elkaar tijdens de jaarbijeenkomst van Bouwstenen, waarbij we nu alvast de ambitie uitspreken een stevig stempel op het programma te willen drukken.
  • Tussendoor weten we elkaar te vinden via WhatsApp, telefoon of desnoods via mail of LinkedIn.

 

 

Meedoen?

Starters en young professionals onder de 35 werkzaam bij een gemeente, school, corporatie, sport-, zorg- of andere organisatie met een publieke functie en maatschappelijk doel die er zin in hebben kunnen meedoen.

 

Ook young professionals bij bedrijven die partner zijn van Bouwstenen kunnen meedoen (max ⅓ van de groep).  

 

Je kunt je organisatie hier aanmelden als partner en hier voor het netwerk van jong talent.   

 

 

 

Organisatie en informatie

Ingrid de Moel zorgt voor de verbinding met het bredere netwerk. Voor vragen over deelname, wensen of opmerkingen kunt u bij haar terecht.

 

Ingrid de Moel
Bouwstenen
06 - 5231 0845

 Source URL: https://bouwstenen.nl/netwerk_young_professionals_maatschappelijk_vastgoed

List of links present in page