aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Gemeente en scholen in Delft hebben een nieuw plan voor onderwijs-huisvesting opgesteld; met oog voor en verbinding met de typisch Delftse situatie. 

Terug van vakantie? Met deze top-5 Bouwstenen-berichten deze zomer ben je snel weer op de hoogte.   

EnqueteGemeenten brengen via een Bouwstenen-enquête samen de ontwikkelingen rond het gemeentelijk vastgoedmanagement in beeld. Doet uw gemeente ook mee?

Edwin van der WerffDe vastgoedexploitatie van zorginstellingen komt onder druk als het coronavirus lang aanhoudt, blijkt uit onderzoek van Bouwstenen.

Annemieke LübbertDe wijze waarop gemeenten de kostprijsdekkende huur berekenen, leidt niet altijd tot een logische en gemakkelijk uitlegbare huur.

Er is inspraak mogelijk op de subsidieregeling voor het ontzorgen van kleine maatschappelijke vastgoedeigenaren bij de verduurzaming van hun vastgoed.

De richtlijnen voor ventileren in tijden van corona bieden nog geen houvast voor gebouwbeheerders. Acht praktische tips.

Cristan SegersIn Limburg pakken sportverenigingen de verduurzamingsopgave samen aan; in coöperatief verband. 

VakantieVier nieuwe tips voor liefhebbers van getransformeerd maatschappelijk vastgoed om deze zomer te bezoeken. 

Huur innen

Gemeenten gaan verschillend om met het innen van huur in tijden van corona. De meeste verlenen uitstel van betaling, maar er wordt ook huur kwijtgescholden. 

Snel naar

Partner worden?

Corona

Button enquete