Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Het Bouwstenen-netwerk kan voorlopig nog vooruit met de thema’s waarop ook in 2019 is samengewerkt, blijkt tijdens haar Jaarbijeenkomst op 28 november 2019.

Op de website van VNG staat sinds 28 november 2019 een dashboard over de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed.

De informatieplicht in het kader van de Wet milieubeheer is te generiek. Dat is het beeld dat naar voren komt uit het Bouwstenen-onderzoek onder gemeenten en scholen. 

Amsterdam heeft stevige klimaatambities. Daarmee ligt er een flinke opgave voor de gemeentelijke vastgoedafdeling, ook organisatorisch. 

Het is naast een technische en financiële, ook een organisatorische opgave van formaat om de klimaatdoelen te realiseren, blijkt uit Bouwstenen onderzoek. 

Nog één week te gaan voor onze jaarbijeenkomst. Zie wie u daar kunt verwachten en met wie u in gesprek kunt gaan. 

Evert van den Beld, van woningcorporatie de Woonplaats en manager van drie wijkcentra in Enschede, vertelt in 1 minuut hoe hij stuurt op 'betekenis voor de wijk'.

In Control bestaat vijf jaar! En dat is best een feestje waard. Want hoe anders ziet de realiteit van het informatie-management in het maatschappelijk vastgoed er inmiddels uit. 

Naast het inhoudelijk programma op 28 november 2019, biedt Aranka Sinnema ons voorafgaande aan de sessies voedsel voor de geest.

Kom je ook en heb jij je sessie-voorkeur al doorgegeven voor 28 november? Je kunt kiezen uit 14 verschillende sessies. 

Snel naar

Partner worden?

Banner enquete scholen en gemeenten