aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

VentilatieDe SUVIS-regeling, die moet zorgen voor betere ventilatie op scholen, kan vanaf 4 januari 2020 door gemeenten worden aangevraagd. Voor de regeling is bijna € 100 miljoen beschikbaar.

Op verzoek van Bouwstenen heeft Aestate elf recente IHP’s geanalyseerd, aan de hand van het DAS-framework.

Het Bouwstenen-netwerk pleit voor een forse investeringsagenda voor publiek gefinancierd vastgoed en een betere verbinding tussen rijksbeleid en de uitvoeringspraktijk.

Als je denkt dat er in online meetings geen interactie mogelijk is, dan heb je het mis! Op 3 december 2020 kan je het beleven.

Sporten is gezond, maar het aanbod sportaccommodaties lijkt maar in beperkte mate van invloed op de sportdeelname en daarmee de gezondheid, blijkt uit de Atlas voor Gemeenten.

In de door Aestate uitgevoerde vergelijking van recente IHP’s, springen er drie in positieve zin uit. Het zijn de IHP’s van Rotterdam, Vlaardingen en Lansingerland.

Paul Depla

Paul Depla, burgemeester van Breda, en diverse andere lokale bestuurders zijn te gast op de Maatschappelijk Vastgoeddag 2020.

Gemeenten beschikken over steeds meer sturingsinformatie voor het vastgoedmanagement, blijkt uit Bouwstenen-onderzoek.

Er valt nog wel wat te leren van recente IHP’s blijkt uit een vergelijkend onderzoek dat Aestate in opdracht van Bouwstenen uitvoerde.

Maatschappelijk Vastgoeddag 2020De programma’s voor de Maatschappelijk Vastgoeddag zijn nu concreet ingevuld. Er is veel ruimte voor interactie.

Snel naar

Partner worden?

Corona