aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

De wegwijzer in maatschappelijk vastgoed

WegwijzerVinden, verbinden en vooruit komen: dat zijn de sleutelwoorden van Bouwstenen, platform voor maatschappelijk vastgoed. Wat doen we precies?

Veel gemeenten worstelen met de vraag of zij huurkorting moeten geven aan commerciële huurders. De rek is er uit en de verliezen lopen op. 

School Onderwijshuisvesting Koningin Beatrixschool UtrechtHet Interdepartementaal Beleidsonderzoek Onderwijshuisvesting (IBO) van april 2021 bevat een goede analyse en diverse voorstellen voor verbetering. Nu zien wie het oppakt.

Wally van der VlugtDe Bisschop Bekkersschool in Groningen hoopt met een nieuwe school nog beter in te kunnen spelen op de problematiek in de wijk Paddepoel.

Nu online; de 6e editie van de Bouwstenen-publicatie In Control; voor houvast bij de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed.

Corona heeft gevolgen voor de huur die vastgoedeigenaren aan huurders kunnen vragen, blijkt uit diverse gerechtelijke uitspraken. De gemeente Maastricht zocht het uit.

Francine HoubenOp gezonde afstand toch dicht bij elkaar komen is goed mogelijk, volgens internationaal bekende architect Francine Houben. 

Robin PaalvastZoetermeer zet met dashboard het onderbuikgevoel buitenspel en kan nu beter sturen op vastgoed.

Anne BeukensDe gemeente Leeuwarden heeft haar vastgoedonderhoud uitbesteed via een Best Value-traject en is daarover zeer te spreken.

Carine BloemhoffGroningen zet onderwijshuisvesting in om uitdagingswijken aantrekkelijker te maken.

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners