LinkedInYouTubeTwitter

1409 Geldstromen en fysieke modellen IKC

Op 11 september 2014 is de werkgroep Onderwijs en Opvang bijeen op de prachtige locatie Het Kristal in Apeldoorn. Door een aantal afmeldingen op het laatste moment zijn we met een kleine groep. Wel komen de aanwezigen uit verschillende organisaties, zodat we toch de verschillende invalshoeken kunnen belichten. Daardoor wordt het toch een goede bijeenkomst (lezen we ook in de evaluatie). 

 

Tijdens de bijeenkomst worden de geldstromen die een rol spelen bij het ontwikkelen van een IKC in beeld gebracht en knelpunten benoemd. Ook wordt gekeken naar diverse oplossingsrichtingen.

 

Er wordt hard gewerkt en veel informatie gedeeld; ook goed om met een grotere groep te delen. Daarom maken we van de resultaten van de bespreking een aparte notitie die we breder kunnen verspreiden.

 

Er wordt aandacht besteed aan de fysieke verschijningsvormen van een IKC en de aandachtspunten voor investering. De middag wordt afgesloten met een inspirerende rondleiding door Het Kristal door Hans van den Ham, schooldirecteur van basisschool De Diamant van PCBO Apeldoorn.