aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Prijs van kwaliteitOm de vereiste kwaliteit te kunnen bouwen legt de gemeente Velsen voor de bouw van een nieuwe school uit eigen middelen flink geld bij.

Marianne de WidtHuurders van gemeentelijke gebouwen in Arnhem willen graag snel een duurzaam gebouw. De gemeente kan dat helaas niet voor iedereen zo snel realiseren.

Architectuur in Nederland jaarboek 2020-2021Wie het nieuwe jaarboek over architectuur in Nederland leest, komt een paar mooie juweeltjes tegen. Bijzondere plekken om langs te fietsen.

Onlangs is door de Stichting RGS de nieuwe leidraad Resultaatgericht Samenwerken gepubliceerd. De leidraad is nadrukkelijk voor meer dan alleen onderhoud bedoeld.

Floris AlkemadeDe dag nadat de Rijksbouwmeester bij Zomergasten zat, publiceerde hij samen met de RVS de verkenning ‘Ruimte maken voor ontmoeting’. Bouwstenen leverde een bijdrage.

De Tweede Kamer wil dat € 260 miljoen SUVIS-geld nog dit jaar beschikbaar komt, zodat de lucht in scholen sneller verbeterd. Met wat aanpassingen kan meer vaart worden gemaakt.

Wil je jezelf blijven uitdagen en op onderzoek uit? Doe dan mee met het ontwikkelwerk dat we in Bouwstenen-verband organiseren.

Je kunt je ook meer structureel aansluiten bij het netwerk van vakgenoten of met mensen die vanuit uiteenlopende invalshoeken naar een onderwerp kijken.

Snel op een actueel onderwerp bijgepraat worden, kan bij Bouwstenen in onze actualiteitencolleges. Ze gaan over de verduurzamen, sturing, normen, kwaliteitsborging en meer.

Na de zomer verzorgen SPRYG en ASRE weer diverse cursussen en opleidingen voor bestuurders, managers en professionals werkzaam in maatschappelijk(e) voorzieningen en vastgoed.

Snel naar

Partner worden?

Corona

Over welke techniek zou je meer willen weten?