Bouwstenen voor Sociaal


Mfakaart button

Plandatis en Metafoor als best getest

Informatiesystemen

O-prognose van Plandatis en VSB Online van Metafoor zijn dit jaar door gebruikers als beste vastgoed-informatiesystemen beoordeeld.

 

Dat blijkt uit het gebruikersonderzoek van Bouwstenen voor Sociaal, platform voor maatschappelijk vastgoed.


Hoogste score
Van de 58 systemen op de website van Bouwstenen zijn er 24 door gebruikers beoordeeld. De systemen van Plandatis en Metafoor kregen de meeste beoordelingen en scoorden het hoogst. Metafoor had de meeste beoordelingen en kreeg gemiddeld een 7,7. O-prognose van Plandatis werd het best getest, met een 8,1 gemiddeld. 

 

Met service niet weg te poetsen
Er zijn meer systemen die goed scoren, maar ook matig funcionerende systemen naar het oordeel van gebruikers. Nu vastgoedmanagement professioneler wordt en de techniek meer mogelijkheden biedt, worden ook meer eisen aan de  informatiesystemen gesteld. Gebreken kunnen niet meer met goede service worden gecompenseerd.

 

Hoger niveau

Om het informatiemanagement rond maatschappelijk vastgoed naar een hoger niveau te brengen doet Bouwstenen jaarlijks onderzoek naar informatievraagstukken en de ervaring van gebruikers met informatiesystemen. De resultaten hiervan zijn de vinden in een Bouwstenen-publicatie. De winnaars van het gebruikersonderzoek werden door Henk Hoogland van de gemeente Almere in het zonnetje gezet tijdens de Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen.  

 

 

Info en/of meedoen?

Raadpleeg dit overzicht voor meer informatie en om uw eigen beoordeling achter te laten.

U kunt ook de Bouwstenen-publicatie bestellen als u meer wilt weten over informatiemanagment in de publieke sector.

 

 

 

 

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner