Bouwstenen voor Sociaal


Mfakaart button

Zicht op gebruikerservaring

Benieuwd naar de ervaring van anderen met informatiesystemen voor vastgoed- en facility management? Kijk op de site, maar vul vooral ook je eigen ervaring in. 

 

 

Want hoe meer mensen hun ervaring delen, hoe beter we elkaar vooruit helpen bij de keuze van een systeem. En daarbij krijgen leveranciers informatie op welk punt verbetering mogelijk is. 

 

Anoniem

Je kunt jouw ervaring anoniem delen. Alle beoordelingen zijn zonder vermelding van naam en organisatie op de website van Bouwstenen te vinden. Er wordt wel een aantal persoonlijke gegevens gevraagd, maar dat is om te kunnen verifiëren of achter de ingevulde ervaring een echt persoon zit en er niet meer dan één beoordeling per persoon wordt gegeven. Bouwstenen gaat hier vertrouwelijk mee om. Bezoekers van de website (gebruikers en leveranciers) zien alleen de resultaten.     

 

Stiekem kijken

Tijdens de Najaarsbijeenkomst worden de resultaten gepresenteerd, maar je kan ook nu al stiekem kijken wat anderen er van vinden. Laat je er echter niet door afleiden en geef vooral je eigen oordeel, want zoveel mensen, zoveel toepassingen en zoveel ervaringen. 

 

 

 

 

Meedoen?

Dus ga naar dit overzicht, zoek het informatiesysteem op dat je gebruikt en geef je beoordeling. Ook fijn als je andere aanspoort hetzelfde te doen. Want hoe meer gebruikerservaringen, hoe beter het beeld. 

 

Op 30 november 2017, tijdens onze Najaarsbijeenkomst presenteren we de resultaten en trekken we de lessen. U kunt daarbij zijn en u hier aanmelden.  

  

 

 

Meer informatie

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner